Natuur in de Ardennen

Vakantiehuisjes in de natuur in de Ardennen zijn perfect voor uw vakantie in de natuur. Breng uw dagen door aan de rivieren in de Ardennen waar u aan leuke activiteiten kunt deelnemen. U kunt bij de rivieren zoals Ourthe, Semois of Lesse heerlijk zwemmen, kajakken, roeien of gezellig zitten vissen vanuit een vakantiehuisje met vismogelijkheden in de Ardennen. U kunt ook prachtige wandelingen of fietstochten maken langs de oever van de rivieren waar u dieren kunt ontdekken en tal van bloemen en planten kunt tegenkomen. ’s Avonds kunt u van de visvangst heerlijke maaltijden bereiden die u dan als diner kunt serveren. Uw vakantie in de Ardennen is een succes vanuit een vakantiehuisje in de Ardennen.

Natuurparken bezoeken vanuit een vakantiehuisje in de Ardennen

Geniet in de natuurparken van de Ardennen vanuit een vakantiehuisje in de natuur. U kunt de natuur in zijn ongerepte staat verkennen in het natuurpark Hoge Venen. Er zijn verschillende zones aangegeven in het park waar wandelen wel en niet toegestaan is. U kunt ook met of zonder begeleiding van een gids het park verkennen en de prachtige natuur verkennen met al de inheemse dieren en planten. Vanuit uw vakantiehuisje in de Ardennen kunt u na een lange dag in de bossen genieten van een barbecue. Gezellig met de familie wat lekkernijen zitten grillen en genieten in de avondzon of onder de prachtige sterrenhemel. Uw vakantiehuisje met barbecue in de Ardennen is de beste keuze voor uw vakantie in de natuur.

Ontspannen tijdens uw vakantie in de Ardennen

U kunt van een ontspannen vakantie genieten in de vakantiehuisjes in de Ardennen. Kom heerlijk ontspannen en vergeet even de dagelijkse stress. U kunt lekker in de natuur ontspannen door lange wandelingen in de rustige omgeving te maken. In uw vakantiehuisje in de Ardennen kunt u een picknickmand met lekker eten bereiden en er op uit gaan voor uw wandeltochten. Wandel in de weiden, langs de rivieren, luister naar de vrolijke vogelzang, adem de frisse lucht in en rust uit onder de schaduw van de bomen, waar u van uw lekkere boterhammen kunt genieten. Als uw vakantiehuisje met jacuzzi is uitgerust, kunt u hier relaxen. Vakantiehuisjes met jacuzzi in de Ardennen zijn ideaal voor uw ontspannen vakantie.